• (+30) 2310 474762
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η VIDAVO χορηγός των 5ων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος 2024 με δώρα αξίας 45.000€

Στη Θεσσαλονίκη και στο «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος», από τις 25 έως τις 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι 5οι Αγώνες εργασιακού Αθλητισμού, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Εταιρίες από κάθε κλάδο αγωνίστηκαν σε διάφορα αθλήματα μέσα σε ένα διήμερο δράσεων, έντασης και συναγωνισμού και διασκέδασαν σε ένα υγιές περιβάλλον που μόνο ο αθλητισμός δημιουργεί.

Η Vidavo χορηγός των αγώνων, προσέφερε υπηρεσίες αξίας 15.000€ σε τρεις νικήτριες ομάδες/εταιρίες με το συνολικό δώρο να αγγίζει τις 45.000€ επιφυλάσσοντας μια έκπληξη για τα στελέχη των εταιριών κατά τις απονομές!

Με τα αποτελέσματα να αναδεικνύουν τις εταιρίες UP Hellas, BETA CAE Systems και KENOTOM, τα τρία δώρα παραδόθηκαν στους κινητές και στις νικήτριες κατά την απονομή μοιράζοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα!

 

Μια ψηφιακή Corporate Wellness κλινική η οποία, διασφαλίζει την υγεία και ευημερία των εργαζομένων, ανήκει σε κάθε μια από τις τρεις νικήτριες εταιρίες και για ένα ολόκληρο έτος θα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής υγείας και της τεχνολογίας.

 

 

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

 

 *Στην τελετή λήξης κατά την οποία έγιναν οι απονομές στους νικητές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η Βούλα Πατουλίδου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο η Τασούλα Κελεσίδου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες διακρίσεις τους καθώς και βράβευσαν τους νικητές από τους συμμετέχοντες!

Παρόντες στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Γιάννης Καρτάλης,  η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόληψης, Παιδικής Μέριμνας και Οικογένειας,  Σοφία Σαουρίδου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Παρασκευή Κουρτίδου, ο Γ. Γραμματέας του ΦοΔΣΑ Ευθύμης Λαφαζανίδης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Μιχάλη Γεράνη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος.

 

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

 «Σας καλωσορίζουμε, για μία ακόμη φορά, στους εργασιακούς αγώνες της Βορείου Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη. Ο εργασιακός αθλητισμός είναι θεσμός, που γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως και ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην Ελλάδα. Μόνο την τελευταία χρονιά, έχουν λάβει χώρα διεθνείς διοργανώσεις στο Μπορντώ της Γαλλίας και οι Παγκόσμιοι, που θα γίνουν στη Σικελία. Πολλές εταιρίες έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη του εργασιακού αθλητισμού, πόσο σημαντικό είναι κρατάς υγιείς τους εργαζόμενους, για να έχουν παραγωγικά εργασιακά κύτταρα μέσα στην κοινότητα της εταιρίας και του οργανισμού» τόνισε ο κ. Καραβούλης και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Παράλληλα είναι ένας τρόπος να έχουν οφέλη οι εταιρίες και οι οργανισμοί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια, τους επώνυμους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή λήξης των αγώνων και βέβαια τους ίδιους τους αθλητές, τους εργαζόμενους και τις εταιρίες τους, που ήταν κοντά μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Μάιο, όταν και θα διοργανώσουμε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη».

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που τιμήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Αθλησης και Υγείας για την συνεισφορά της Περιφέρειας στην πετυχημένη διοργάνωση, στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι 5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον έχουν γίνει θεσμός. Είναι μία σημαντική προσπάθεια και η Περιφέρεια την υποστηρίζει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υγεία των εργαζομένων, αντανακλά στην εργασιακή τους απόδοση. Ο εργασιακός αθλητισμός που είναι διαδεδομένος στο εξωτερικό, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες σ’ αυτή την γιορτή του αθλητισμού».

 

 

ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ»

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, που εκπροσώπησε και τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, τόνισε στον χαιρετισμό της:

«Οι αγώνες εργασιακού αθλητισμού είναι μία εξαιρετική προσπάθεια η οποία κερδίζει μέρα με την ημέρα έδαφος στην Ελλάδα. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, ενθαρρύνω τους εργαζόμενους και τις εταιρίες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητα τους, γιατί μόνο κερδισμένοι θα βγουν».

Image
Image