• (+30) 2310 474762
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δωρεά αυτοκινήτου στο Ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα», από τη Vidavo.

Στην στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» προχώρησε η εταιρία Vidavo.

Ένα Station Wagon Peugeot παραδόθηκε με τη μορφή δωρεάς στη διοίκηση του Ορφανοτροφείου και μάλιστα με την ουσιαστική συμβολή της «Αφοι Γρ. Κόθρου - Πλατωτεχνική», της εταιρίας ελαστικών «Καλόπουλος» και του συνεργείου αυτοκινήτων «Power Tech».

Το όχημα είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς τόσο των παιδιών που φιλοξενούνται όσο και του απαραίτητου εξοπλισμού που κατά καιρούς χρήζει μεταφοράς.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ψηφιακής κλινικής από τη Vidavo για το ορφανοτροφείο, ώστε η υγεία των παιδιών και των εργαζομένων να μπορεί να στηριχθεί ακόμα περισσότερο.

Τέλος, και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, τα παιδιά του ορφανοτροφείου θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ρομποτικής, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια μοναδική πηγή γνώσης.

 

Στη φωτογραφία (από αριστερά)

Νικόλαος Γραμμένος (Δ/ντης Μάρκετινγκ Vidavo), Άννα Πατσούρου (Γ. Γραμματέας Δ.Σ. Μέλισσα), Δημήτριος Καλόπουλος (Ελαστικά Καλόπουλος), Θεοφανώ Παπαζήση (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μέλισσα), Ηρώ Στοΐλα (Πρόεδρος Μέλισσα), Μαρία Κόθρου (Πλατωτεχνική Κόθρος Γρ.), Μαρκέλλα Ψυμάρνου (Διευθύνουσα Σύμβουλος Vidavo), Χρήστος Μπουτσιούκης (technical support, Vidavo)

 

#Donation #Vidavo #melissa #Education #Technology #Telemedicine #Vida24 #pamak #robotics

Image