• (+30) 2310 474762
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

IEEE Global Communications Conference

Υπέροχα Νέα!

Η συμμετοχή μας στο "IEEE Global Communications Conference" (Ταϊπέι, Ταϊβάν, 7-11 Δεκεμβρίου 2020) είναι εμπνευσμένη!

"Επικοινωνίες για Ανθρώπινη και Μηχανική Νοημοσύνη"

 

Καλώς ήρθατε στο IEEE GLOBECOM 2020!

Το IEEE GLOBECOM 2020 θα διεξαχθεί ως υβριδικό συνέδριο, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να επιλέξουν να συμμετάσχουν είτε εικονικά είτε με φυσική παρουσία στην Ταϊπέι. Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στην εικονική πλατφόρμα στις 7-11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι παρουσιάσεις και οι εκθέσεις που μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Ταϊπέι (TICC) στις 8-10 Δεκεμβρίου 2020. Αυτή η νέα μορφή είναι μια συναρπαστική περιπέτεια για την ComSoc και τα μέλη της καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε μια πλατφόρμα όπου το ερευνητικό περιεχόμενο μπορεί να μοιραστεί και οι συμμετέχοντες στο συνέδριο να εμπλακούν και να δικτυωθούν.

 

Θεματική Ενότητα: “Επικοινωνίες για Ανθρώπινη και Μηχανική Νοημοσύνη”

Αυτό το εμβληματικό συνέδριο της IEEE Communications Society θα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο και υψηλής ποιότητας τεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 13 συμπόσια και μια ποικιλία από σεμινάρια και εργαστήρια. Το IEEE GLOBECOM 2020 θα περιλαμβάνει επίσης ένα ελκυστικό βιομηχανικό πρόγραμμα που στοχεύει σε επαγγελματίες του χώρου, με κεντρικές ομιλίες και πάνελ από εξέχοντες ηγέτες της έρευνας, της βιομηχανίας και της κυβέρνησης, επιχειρηματικά και βιομηχανικά πάνελ και τεχνολογικές εκθέσεις.

Μεταξύ των βιομηχανικών συνεδριών και εκθέσεων, το IEEE GLOBECOM 2020 θα φιλοξενήσει την 1η Σύνοδο Κορυφής 6G της Ταϊπέι, η οποία θα συνδιοργανωθεί από το 6G Technology Program Office (6GO), το Department of Industrial Technology (DoIT) και το Υπουργείο Οικονομικών Υποθέσεων (MOEA) της Ταϊβάν. Η Σύνοδος Κορυφής 6G της Ταϊπέι, η οποία εξελίχθηκε από την ετήσια Σύνοδο Κορυφής 5G της Ταϊπέι που πραγματοποιείται από το 2014, αναμένει να φέρει διεθνώς γνωστούς βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες για να μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με την καινοτομία τεχνολογίας και τις υπηρεσίες πέραν του 5G. Η Σύνοδος Κορυφής 6G της Ταϊπέι θα είναι ενημερωτική και θα παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν πληροφορίες και να δημιουργήσουν συνδέσεις!

 

Σχετικά με το IEEE GLOBECOM 2020

Το IEEE Global Communications Conference (GLOBECOM) είναι ένα από τα δύο εμβληματικά συνέδρια της IEEE Communications Society που αφιερώνονται στην προώθηση της καινοτομίας σε σχεδόν κάθε πτυχή των επικοινωνιών. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 3000 επιστημονικοί ερευνητές και οι διοικήσεις τους υποβάλλουν προτάσεις για συνεδρίες προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στο ετήσιο συνέδριο. Μετά από εκτενή αξιολόγηση από ομοτίμους, οι καλύτερες προτάσεις επιλέγονται για το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο περιλαμβάνει τεχνικές εργασίες, σεμινάρια, εργαστήρια και βιομηχανικές συνεδρίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προωθήσουν τις τεχνολογίες, τα συστήματα και τις υποδομές που συνεχίζουν να διαμορφώνουν τον κόσμο και να παρέχουν σε όλους τους χρήστες πρόσβαση σε ένα άνευ προηγουμένου φάσμα υψηλής ταχύτητας, απρόσκοπτων και οικονομικά αποδοτικών παγκόσμιων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Χιλιάδες συμμετέχοντες συγκεντρώνονται για να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα, να μοιραστούν οράματα και ιδέες, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογίες και να επεκτείνουν το επαγγελματικό και κοινωνικό τους δίκτυο. Αυτές οι δραστηριότητες υλοποιούνται μέσω των πολλαπλών διαφοροποιημένων και συναρπαστικών προγραμμάτων του IEEE GLOBECOM.

Η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων στο συνέδριο είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Λόγω της τρέχουσας πανδημίας, το IEEE GLOBECOM 2020 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ως υβριδικό συνέδριο, επιτρέποντας τόσο τη φυσική όσο και την εικονική συμμετοχή. Οι συγγραφείς που έχουν δυσκολία να ταξιδέψουν μπορούν να επιλέξουν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους εικονικά αντί να τις παρουσιάσουν με φυσική παρουσία.

Σχετικά με την ΙΕΕΕ

Η IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc.) είναι η μεγαλύτερη τεχνική επαγγελματική κοινωνία στον κόσμο. Μέσω των περισσότερων από 400,000 μελών της σε 150 χώρες, ο οργανισμός αποτελεί κορυφαία αρχή σε μια ευρεία ποικιλία τομέων, από συστήματα αεροδιαστημικής, υπολογιστές και τηλεπικοινωνίες έως βιοϊατρική μηχανική, ηλεκτρική ενέργεια και καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Αφιερωμένη στην προώθηση της τεχνολογίας, η IEEE δημοσιεύει το 30% της παγκόσμιας βιβλιογραφίας στους τομείς της ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής μηχανικής και της επιστήμης των υπολογιστών, και έχει αναπτύξει σχεδόν 900 ενεργά βιομηχανικά πρότυπα. Ο οργανισμός χορηγεί ετησίως περισσότερα από 850 συνέδρια παγκοσμίως.

Σχετικά με την ΙΕΕΕ ComSoc

Η IEEE Communications Society (ComSoc) είναι μια κορυφαία παγκόσμια κοινότητα που αποτελείται από ένα διαφοροποιημένο σύνολο επαγγελματιών με κοινό ενδιαφέρον στην προώθηση όλων των τεχνολογιών επικοινωνίας και δικτύωσης. Η κοινωνία έχει πάνω από 27,000 μέλη σε περισσότερες από 142 χώρες. Η IEEE ComSoc ανοίγει το δρόμο για στρατηγικές και τεχνικές προόδους στους αναδυόμενους τομείς του 5G, SDN, IoT, Fog Computing, Big Data, Green ICT, οπτικών ινών και πολλά άλλα. Εκτός από τις σημαντικές εκδηλώσεις και εργαστήρια, η κοινωνία διοργανώνει πολυάριθμα συνέδρια και προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος πιστοποίησης IEEE WCET και της Εκπαίδευσης IEEE ComSoc.

 

Image