• (+30) 2310 474762
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οκτώβριος: Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού – Στηρίζουμε κάθε δράση και αλλάζουμε τον κέρσορά μας σε Ροζ κορδέλα.

Καθώς μπαίνουμε στον Οκτώβριο, έναν μήνα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτό το παγκόσμιο κίνημα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Για να δείξουμε την υποστήριξή μας, έχουμε ενσωματώσει την εμβληματική ροζ κορδέλα στον ιστότοπό μας – φέτος, η κορδέλα θα εμφανίζεται ως ο κέρσορας του ποντικιού σας καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Γιατί Ροζ Κορδέλα;

Image

Η ροζ κορδέλα είναι ένα διεθνές σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Ενσωματώνοντας αυτό το συμβολικό στοιχείο στην πλατφόρμα μας, ελπίζουμε να υπενθυμίσουμε στους χρήστες μας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της εκπαίδευσης και της υποστήριξης προς όσους πλήττονται από τον καρκίνο του μαστού. Κάθε φορά που περιηγείστε στον ιστότοπό μας, αυτή τη ροζ κορδέλα θα σας θυμίζει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα αυτών που παλεύουν με την ασθένεια.

Πώς Μπορείτε να Βοηθήσετε

  • Μείνετε Ενημερωμένοι: Καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδας μας μαθαίνοντας για τα χαρακτηριστικά της της έξυπνης πλατφόρμας Vida24, ενθαρρύνουμε όλους να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία για να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού. Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες διαδικτυακές πηγές που προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τις θεραπευτικές επιλογές. Η ευαισθητοποίηση ξεκινά με την ενημέρωση.

  • Υποστηρίξτε τον Σκοπό: Ενθαρρύνουμε την κοινότητά μας να στηρίξει την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, να υποστηρίξει τους επιζώντες και να βοηθήσει στη διάδοση της ευαισθητοποίησης.

  • Συμμετέχετε: Μοιραστείτε τον ιστότοπό μας και διαδώστε το μήνυμα της ευαισθητοποίησης χρησιμοποιώντας τα hashtags #PinkRibbonVidavoCursor και #BreastCancerAwarenessMonth.

Αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι απλώς μια οπτική αλλαγή – είναι ένα σύμβολο της δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την έγκαιρη διάγνωση και το εξαιρετικό έργο που γίνεται για την εύρεση θεραπείας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Συμμετέχετε μαζί μας αυτόν τον μήνα, εξερευνήστε τον ιστότοπό μας, μοιραστείτε το μήνυμα και σταθείτε στο πλευρό αυτών που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού.

Ας κάνουμε τον Οκτώβριο έναν μήνα διαφορετικό!