• (+30) 2310 474762
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Connect smart

Τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης έχει σημειώσει σημαντική στροφή προς την ψηφιοποίηση και την ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών. Μια τέτοια τεχνολογία που έχει κερδίσει έδαφος στον κλάδο αυτό, είναι η τεχνητή νοημοσύνη (AI). Η VIDAVO SA, ένας εξέχων παίκτης στον χώρο της τεχνολογίας υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του μετασχηματισμού, αξιοποιώντας λύσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική υποστήριξη στους χρήστες της.

Στην ημερίδα «Connect Smart» στο Porto Palace Hotel Thessaloniki που διοργάνωσε η #VantageTowers , o κος Alexis Fourlis από τη #Vidavo υπέδειξε την εστίαση της εταιρείας στο Health 4.0 και πώς αυτή ευθυγραμμίζεται με το εταιρικό όραμα. Ο κος Φουρλής έριξε επίσης φως στην καινοτόμο προσέγγιση που ακολουθεί η Vidavo τα τελευταία δύο χρόνια, όπου οι ιατρικές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να εκτελούν μοντέλα μηχανικής μάθησης (edge), επανεκπαιδεύοντας τον εαυτό τους με τα δεδομένα κάθε χρήστη. Αυτή η μοναδική προσέγγιση επέτρεψε στη Vidavo να μπορεί πλέον να προσφέρει μέσω τεχνολογικών καινοτομιών, εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές και υποστήριξη αποφάσεων, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών.

Συνολικά, οι λύσεις της Vidavo που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη έχουν συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος της υγειονομικής περίθαλψης, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρέχονται ιατρικές συμβουλές και υποστήριξη αποφάσεων στους ασθενείς. Καθώς ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης συνεχίζει να εξελίσσεται και να αγκαλιάζει την ψηφιοποίηση, εταιρείες όπως η Vidavo θα διαδραματίσουν αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και στην παροχή καλύτερων αποτελεσμάτων για τους ασθενείς.

#healthcare #ai #vida24 #wearables #edge #selflearning #decisionmaking

Image
Image
Image
Image
Image