• (+30) 2310 474762
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα εποχή για τις Ιδιωτικές Κλινικές και τα Διαγνωστικά Κέντρα

Στη Vidavo, ειδικευόμαστε στη δημιουργία εξατομικευμένων ψηφιακών εργαλείων υγείας, εφαρμογών για κινητά και cloud λύσεων που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Είστε ιδιωτική κλινική ή διαγνωστικό κέντρο και αναζητάτε εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις που να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες του ιατρείου και των ασθενών σας; Μην ψάχνετε άλλο!

Είτε χρειάζεστε ένα προσαρμόσιμο και ευέλικτο σύστημα κράτησης ραντεβού και επικοινωνίας με τους ασθενείς, είτε μια πλατφόρμα διάδρασης μεταξύ διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων, πρωτοβάθμιας απομακρυσμένης διάγνωσης αλλά και διασυνδεδεμένων ιατρικών συσκευών, έχουμε την λύση!

Μια πανέξυπνη διαδραστική πλατφόρμα που επιτρέπει στους ασθενείς σας να ανακαλύπτουν και να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σας χωρίς κόπο και μόνο με μερικά κλικ στα κινητά τους.

Κάθε υλοποίηση mobile application είναι white label, με απόλυτο σεβασμό στο απόρρητο των πελατών μας και αποδεδειγμένα οδηγεί σε:

✨ βελτίωση καθημερινής ροής εργασιών

✨ αύξηση εσόδων

✨ εξοικονόμηση χρόνου για εσάς και τους ασθενείς σας

✨ ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας για όλους

✨ Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης

Η επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας της ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης ήρθε. Δημιουργήστε ψηφιακά εργαλεία που είναι τόσο μοναδικά όσο και το ιατρείο σας, κάνοντας κάθε εμπειρία ασθενούς εξαιρετική. Μαζί, ας δημιουργήσουμε ένα μέλλον όπου κάθε εμπειρία ασθενούς θα είναι απρόσκοπτη και αποτελεσματική.

Vidavo

Τ.2310474762

Your trusted digital health expert.

#VidavoIn #CustomDigitalSolutions #DigitalHealthRevolution

 

 

Image